Acties en nieuws

De allerbeste schoonheidssalons in Breda

Wij willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons. Wij staan namelijk dankzij jullie in de top 7 van allerbeste schoonheidssalons in Breda!

Actie!

De gehele maand april 2019 is er korting op het Relax arrangement + gezichtsbehandeling (2 uur) voor 2 personen.

Van: €210,00

Nu voor €159,00

Privé sauna

Onze sauna heeft 3 verschillende standen zo hebben wij een infrarood, magnesium en een gewone sauna.

Een infraroodsauna stimuleert de bloedsomloop en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd, bloedvaten verwijden het gevolg daarvan is een grondige reiniging van huid en lichaam, soepelere spieren, en een zachte gezonde huid.

Een magnesium sauna is geschikt voor het verlichten van spanning (denk aan stress, hoofdpijn en oververmoeidheid), de verbetering van het immuunsysteem (door afvoer van afvalstoffen en verbetering van de bloedsomloop) en opwarming van lichaam en spieren (voor het sporten of totale ontspanning). 

De gewone sauna zorgt voor ontspanning van lichaam en geest.

Biopeeling

Het is een effectieve behandeling voor een acne huid, onzuivere huid, gevoelige/dunne huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels, verslapte huid en het is preventief verjongend.

De behandeling bestaat uit een reiniging, onzuiverheden verwijderen, Biopeeling, verzorgend masker en als afsluiting oogverzorging, speciaal serum en een dag- of nachtverzorging.

Dermatude Meta Therapy na 8 behandelingen + 1 gratis

De laatste innovatie in de beauty industrie stopt huidveroudering.

Dermatude Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke schoonheidsbehandeling voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit. Schoonheidsbehandelingen met resultaten op het niveau van plastische chirurgie, zonder gebruik van injecties.