over ons

Schoonheidssalon Jaca bied verschillende behandelingen aan zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, manicure en pedicure. Daarnaast kunt u bij ons ook u tanden laten bleken, Bio Peeling en een Dermatude kuur volgen. We blijven steeds vernieuwen zo bieden wij nieuwe ontwikkelingen aan op het gebied van schoonheid. Om u kennis met onze salon te laten maken bieden wij een kennismaking behandeling aan . Mocht u interesse hebben in een behandeling of informatie willen over een behandeling dan kunt u ons bellen, mailen of even langs komen. Klik hier http://www.schoonheidssalon-jaca.nl/online-afspraak-maken/ om een afspraak te maken . Wij hopen u snel te mogen ontvangen in Schoonheidssalon Jaca.

Schoonheidssalon Jaca werkt met de volgende merken:

Clephar ontwikkelt en produceert huidverbetering producten die de focus leggen op het oplossen van huidproblemen en het voeden en beschermen van de gezonde huid. Zowel het productieproces als het eindproduct hebben een farmaceutische standaard.
Bio peeling behandeldoelen:
– stopt ontstekingsreacties
-vermindert hyperkeratose in de follikel
– normaliseert de talgklieren
– verwijdert vuil, talg, en dode huidcellen
– zorgt voor huidregeneratie
– exfolieert de bovenste huidlaag
Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van de huid van binnenuit, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert.