Specialisaties

Diabetische voet

Ruim 10% van alle patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie Diabetische Voet ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen.

In de meeste gevallen zal de pedicure behandeling voor de diabetes en reuma patienten vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Kijk hiervoor goed in uw polis.

Reumatische voet

Vor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting bij knobbels.

Schellac nagels

Schellac is geen kunstnagel, geen nagellak, maar nagelgel. Net als bij een manicure, worden bij de pedicre eerst de nagelriemen verzorgd, de nagels gevijld en daarna gelakt in 3 a 4 lagen: een base coat, indien nodig 2 lagen gekleurde gel en een top coat. Tussen iedere laag gaan de voeten/ handen 2 minuten onder een UV-lamp.
Resultaat:
De Schellac zal 2- 4 weken spiegelglad en hoogglanzend blijven. Dit in tegenstelling tot gewone nagellak, waarbij vaak binnen no time de eerste krassen zichtbaar worden en het afbladderen van de lak begint.

LCN correctie nagels

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want LCD-PEDIQUE, een moderne cosmetische teennagel-correctiemate-
riaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelf helemaal gerepareerd en gecorri-
geerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.
De gecorrigeerde nagel moet iedere 6 weken door u pedicure worden
bijgevuld.

Schimmeldiagnostiek
SCHIMMELNAGELS

Een schimmelnagel (in de volksmond de ‘kalknagel’) is een nagel die geïnfecteerd is met een schimmel. Hierdoor ontstaan veranderingen aan de nagelplaat.
Schimmelnagels komen zeer veel voor. Het overgrote deel van de schimmelnagels (98%) is aan de voeten te vinden.
De schimmelnagel of onychomycose heeft een doffe, brokkelige nagelplaat.

Schimmels treden op bij vrouwen en mannen van alle leeftijdsgroepen. Wel hebben mannen meer kans op schimmelinfectie doordat zij een vochtigere huid hebben.

In de salon word gewerkt met Professionele apparatuur.

Tanden bleken
Wij werken uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. Na een tandenbleek behandeling ziet u direct resultaat. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel, dan zullen uw tanden sneller verkleuren.